top of page

Vynikajúca stabilita pre extrémne aplikácie na staveniskách s novým výsuvným návesom na zemné práce



Po úspešnom uvedení poľnohospodárskeho návesu s výtlačným čelom AS 750 teraz spoločnosť Krampe predstavuje nový identický náves pre zemné práce.

RamBody AS 620 Heavy Duty, prvýkrát predstavený ako koncepčný dizajn, bol vyvinutý pre použitie na staveniskách s náročnými terénnymi podmienkami. Nový náves RamBody AS 620 HD zaručuje vysokú úroveň stability počas procesu vyprázdňovania vďaka nízkemu ťažisku – najmä na strmých svahoch alebo nerovnom teréne. Doba vykládky je cca 38 sekúnd s ložným objemom 13 m³.

Podvozok a karoséria sú navrhnuté pre extrémne aplikácie. Rám podvozku, ako sme si to zvykli aj u iných návesoch Krampe, je vyrobený z veľkých nezváraných uzavretých profilov z vysoko kvalitnej ocele ST52. Nápravy podvozku s posuvným nosníkom sú asymetricky odsadené, čo zabraňuje „zahrabávaniu“ prednej nápravy a zabezpečuje výbornú terénnu mobilitu a stabilitu. Nadstavba môže byť vyrobená na požiadanie kompletne z vysoko oteruvzdornej ocele HARDOX ®, hrúbka podlahy až 10 mm a bočných stien až 8 mm. Táto pevná konštrukcia umožňuje technické užitočné zaťaženie až cca 24 t.

Zadné čelo nového návesu je rozdelené na dve časti. Hydraulická horná časť umožňuje dávkované vysýpanie a oddeľovanie. Podlahu je možné predĺžiť spodnou vypúšťacou klapkou. Balvany a kamene sú preto počas procesu vytláčania vyprázdňované ďalej od zadných svetiel a zadnej časti vozidla.

Spoločnosť Krampe Fahrzeugbau GmbH predstavuje nový náves s výtlačným systémom na zemné práce na veľtrhu stavebných strojov Bauma v Mníchove. Po veľtrhu ho budú používať a testovať rôzni zákazníci na rôznych typoch stavieb.

RamBody AS 620 HD sa dodáva s typovým schválením EÚ. To potvrdzuje nielen najvyššie normy EÚ v oblasti bezpečnosti a kvality, ale poskytuje vám aj bezstarostné schválenie v celej EÚ a zaručuje vysokú životnosť, zachovania kvality a hodnoty vozidla.

Začiatok sériovej výroby je plánovaný na rok 2024.

bottom of page