top of page

Väderstad predstavuje hroty 50/80mm Marathon Edge


Spoločnosť Väderstad, jedna z popredných svetových firiem v oblasti spracovania pôdy, siatia a presného siatia, predstavuje nový hrot Marathon Edge 50/80 mm. Hrot Marathon Edge má vďaka svojmu tvaru vysokú schopnosť prenikať do pôdy a zároveň predlžuje životnosť v porovnaní so štandardným hrotom.


Spoločnosť Väderstad ponúka tri hlavné rady hrotov pre svoje kultivátory. Jedná sa o štandardný vysoko kvalitný rad hrotov, rad hrotov Marathon s dlhou životnosťou a zosilnený rad hrotov Marathon Edge.


"Rad hrotov Marathon Edge sa v porovnaní s hrotmi Marathon vyznačuje tenším telom. To zlepšuje schopnosť vnikania do pôdy, čo má pozitívny vplyv na udržanie hĺbky v ťažkých podmienkach. Preto sú hroty Marathon Edge prvou voľbou pri vibračných radličkách, ako je to napríklad pri kypriči Swift 400-870", hovorí Magnus Samuelsson, autor koncepcie v spoločnosti Väderstad.


V tomto roku spoločnosť Väderstad predstavuje nový hrot radu Marathon Edge 50/80mm.


Nový 50/80 mm Marathon Edge ponúka ostrejší hrot ako súčasný 80 mm Marathon Edge, a preto môže pracovať hlbšie pri zachovaní potrebe ťažnej sily. Bude lepšie vnikať pri náročných podmienkach. V ťažších pôdach tiež tenšia spodná časť hrotu znižuje množstvo vytváraných hrúd.

Nový hrot 50/80 mm Marathon Edge je k dispozícii ako originálny diel Väderstad od mája 2024.








bottom of page