top of page

Väderstad CrossCutter Disc je víťazom “Machine of the Year 2018”

Nový a jedinečný Väderstad CrossCutter Disc získal uznávané ocenenie “Machine of the Year 2018. Toto ocenenie bolo udelené na výstave Agritechnica v Hannoveri. CrossCutter Disc je ocenený ako "Stroj roka" v kategórii strojov na spracovanie pôdy.

Toto ocenenie, Machine of the Year 2018, je udeľované porotou zostavenou z Európskych novinárov poľn. odbornej tlače. Na oficiálnom ceremoniáli na výstave Agritechnica, Predseda predstavenstva Väderstad p.Crister Stark prevzal túto cenu:

- Vo Väderstade, sme veľmi hrdí a sme veľmi radi, že CrossCutter Disc bol ocenený ako víťaz Machine of the Year 2018. Vybavenie CrossCutter Disc na diskových kultivátoroch Väderstad Carrier umožňuje ultra-plytké spracovanie, ktoré poskytuje obrovské agronomické benefity farme, povedal Crister Stark, predseda predstavenstva Väderstad.

Ultra-plytké spracovanie

Jedinečný CrossCutter Disc je určený na intenzívne ultra-plytké spracovanie do 2-3 cm pracovnej hĺbky. Vďaka tvaru diskov a vysokej kvalite švédskej ocele, CrossCutter Disc zabezpečuje úplné priečne prerezanie a intenzívne premiešanie pri ultra-plytkej pracovnej hĺbke.

- CrossCutter Disc pracuje vynikajúco pri spracovaní strniska repky olejnej a pri spracovaní medziplodín a zároveň poskytuje veľké výhody aj pri spracovaní strniska po obilovinách, ale aj na pooranej alebo pripravenej pôde, hovorí Mattias Hovnert, riaditeľ predaja a marketingu vo Väderstade a pokračuje:

- CrossCutter Disc pracuje veľmi intenzívne pri nízkej potreby ťažnej sily, pri plytkom spracovaní pôdy a pri vysokej rýchlosti až do 20km/h.

- Väderstad CrossCutter Disc bol prezentovaný ako víťaz "Machine of the Year 2018" na výstave Agritechnica v Hannoveri 14. novembra na slávnostnom ceremoniáli.



bottom of page