top of page

Odporúčanie na pick up ISUZU D- Max, LSE automat - 50/2022

Tomáš Šípoš, SHR, Svodín

 

ISUZU sme kúpili 15.06.2022, čiže ho nemáme ešte dlho. Dôvodom pre kúpu bolo to, že máme staré Mitsubishi L200 a chceli sme niečo k tomu podobné. Medzi všetkými ISUZU sa nám páčilo najviac.


Keď sme videli toto auto, hneď na prvý pohľad sa nám zapáčilo. Keď sme mali možnosť vyskúšať ho, sadli sme do neho a zistili sme, že je najpohodlnejšie medzi podobnými autami. Na cestách sa s ním dobre a pohodlne jazdí. Na to, aké veľké auto to je, je spotreba dobrá, čo nie je v dnešnom svete zanedbateľné.


Celkovo sme s autom spokojní, no jediné, čo nám vadí, je jazyk. My totiž nevieme po anglicky, takže riešime všetko z knihy. Odporučili by sme teda, aby ste zabezpečili menu v slovenskom jazyku.


Keď niekto hľadá terénne vozidlo, pohodlné, pekné a moderné, s dobrou spotrebou, tak ISUZU odporúčam.


Vyjadrenie produktového manažéra AGROTRADE GROUP Zuzany Ďuricovej za značku ISUZU:


Isuzu D-Max modelová rada 2022 je po modernizácii konečne v predaji v stupňoch výbavy L, LS, LSE a V-Cross, pričom už v základnom vyhotovení má úžitkové vozidlo pomerne zaujímavú techniku, ako adaptívny tempomat s funkciou Stop&Go, osem airbagov či monitorovanie mŕtveho uhla. V testoch bezpečnosti EuroNCAP dosiahol D-Max plné hodnotenie 5 hviezdičiek. Dva najvyššie stupne výbavy ponúknu aj nový infotainment s Android Auto a Apple CarPlay, v prípade LSE na 7-palcovom a vo V-Cross na 9-palcovom displeji.

V novom D-Maxe popri tradičnom 4x4 aj úplne nový vznetový motor so zdvihovým objemom 1,9 litra a s maximálnym výkonom 163 koní a max. krútiacim momentom 360 Nm. To sú fakticky rovnaké údaje ako v modeli predchádzajúcej generácie. Naftový štvorvalec bude nepochybne k tomuto typu auta pasovať!

Nový Isuzu D-Max s označením modelového roku 2022 prináša evolučné estetické vylepšenia, takže sme sa konečne dočkali úplne nového ISUZU po skoro troch rokoch utlmenia výroby. Popri tom si naďalej zachováva charakter solídneho pracovného nástroja s nosnosťou od 995 do 1130 kg a schopnosťou ťahať brzdený príves s hmotnosťou do 3,5 tony.

Aj 5 ročná záruka na vozidlo dodáva tomuto pracantovi pocit istoty a bezpečia pri každodenných povinnostiach v práci, ale aj zábave.



Pre viac informácií kontaktujte nášho produktového manažéra:

 

Zuzana Ďuricová Produktový manažér AGROTRADE GROUP

Tel.: +421 905 497 839


Ďalšie informácie a multimédiá

 












bottom of page