top of page

Odporúčanie na nakladače JCB Agri - 48/2022


 

Najširší výber nakladačov do poľnohospodárstva ponúka jedine JCB, ktoré sú jedinečné a určujú trendy v odvetví. Ponúkajú viac ako 300 produktov, z toho 90 špeciálne vyvinutých pre poľnohospodárstvo!


Od šmykom riadených, s teleskopickými ramenami, čelné kĺbové až po jedinečné riešenia, ktoré kombinujú všetky možnosti do jedného stroja.


Začneme nakladačmi, ktoré sú najpredávanejšie v poľnohospodárstve, a to teleskopickými - JCB Loadall. Tento koncept začal už v roku 1977 a bol to prelom v nakladaní. Dnes sa vyrába vo veľkom množstve variantov. Pre Slovensko máme dostupných 39 modelov, takže správny model si určite nájde aj ten najnáročnejší zákazník. Tieto nakladače sa vyznačujú najrýchlejšou hydraulikou = najrýchlejšie pracovné cykly, vysokou efektivitou prevádzky a vysokou spoľahlivosťou. Tieto stroje sa vyrábajú v závode v centrále JCB v mestečku Rocester. JCB nenecháva nič na náhodu, a preto si navrhuje a vyrába takmer všetky komponenty na tento stroj - vlastný rám (pre každý model jedinečný), vlastné nápravy a prevodovky, vlastný motor, hydraulické valce, kabíny - to všetko zjednotené do perfektne pracujúceho celku bez kompromisov. Ďalší nakladač, ktorý si začína získavať svojich zákazníkov aj u nás, je Telemaster. Je to čelný kolesový kĺbový nakladač s teleskopickým ramenom. Dostupný je v 6 modeloch. Unikátny je jeho stredový kĺb, ktorý je dvojosový a zabezpečuje stály kontakt všetkých kolies aj na veľmi nerovnom teréne oproti konkurenčným jednoosovým kĺbom. V kategórii šmykom riadených nakladačov JCB ponúka jedinečné riešenie PowerBoom. Je to najbezpečnejší šmykom riadený nakladač na svete. Nastupovanie do tohto stroja je bočnými dverami, už žiadne skákanie cez šmykľavú lopatu cez predné sklo. Aby toho nebolo dosť, vyvinuli aj model s teleskopickým ramenom Teleskid, a tým preskočili svojich konkurentov veľkým skokom.


Každopádne, keď budete potrebovať riešiť nakladanie a manipuláciu na svojich podnikoch a firmách, neváhajte nás kontaktovať, určite vám nájdeme to správne a najlepšie riešenie.


Samozrejmosťou je vyskúšanie stroja vo vašich podmienkach s vašimi obsluhami.







Pre viac informácií kontaktujte nášho produktového manažéra:

 

Ing. Štefan Škorvánek Produktový manažér AGROTRADE GROUP

Tel.: +421 905 497 160


Ďalšie informácie a multimédiá

 























bottom of page