top of page

Odporúčanie na JCB Fastrac s neseným postrekovačom LANQUIP s čelnou nádržou Vision 1500 - 13/2022

Ing. Richard Krkoš

Produktový manager AGROTRADE GROUP pre značku JCB Fastrac

 

Nesený demontovateľný postrekovač LANDQUIP s čelnou nádržou Vision 1500 konštruovaný pre JCB Fastrac. Variabilta nasadenia traktorových nosičov náradia JCB Fastrac zahŕňa ich použitie aj ako postrekovačov. Výsledkom tohto spojenia je postrekovač LANDQUIP nesený na Fastrac-u.

Samotný postrekovač je produktom firmy LANDQUIP založenej v roku 1984 so sídlom vo Fressingfield vo Veľkej Británii. Firma ponúka ťahané aj samochodné postrekovače, ďalej špeciály pre golfové a futbalové ihriská, vinice. Ramená sú vyrábané firmou Pommier z USA a materiál ramien je výlučne z hliníka.


Prečo práve na FASTRAC?


Pretože je jediný plne odpružený, a tým je i pri vyšších pracovných rýchlostiach zaručená presná aplikácia postreku bez rizika poškodenia ramien.

Nádrž je vyrobená z tvrdeného sklolaminátu s objemom 2500 l. Pre zvýšenie výkonu a optimálne doťaženie stroja odporúčame vybaviť stroj čelnou nádržou LANDQUIP Vision o objeme 1500 l. Postrekovač je vybavený piestovo membránovým čerpadlom Bertolini s výkonom 300 l/min.

Rovnako ponúka všetky prvky výbavy, ktoré požaduje dnešné moderné poľnohospodárstvo so zameraním na inovatívne technológie znižujúce náklady.


Prečo práve FASTRAC?


Primárnou logikou spojenia Fastrac-u s LANDQIP-om je jeho variabilita. To znamená, že po demontovaní postrekovača je Fastrac použiteľný pre iné operácie. Samotný postrekovač je nesený na Fastrac-u na tzv. SPIDERFRAME – ráme (odpojiteľných podperách).

Samotná montáž/ demontáž postrekovača zaberie po zaškolení cca 20min.






Pre viac informácií kontaktujte nášho produktového manažéra:

 

Ing. Richard Krkoš Produktový manažér AGROTRADE GROUP

Tel.: +421 905 497 897


Ďalšie informácie a multimédiá

 




















bottom of page